Schematische voorstelling koppeling Ridder iQ met shopfloor gebruikersinterface

RAL vervangt de ingebouwde shopfloor control van Ridder iQ door een maatwerk user interface

RAL bv, een lakbedrijf uit Eeklo, gebruikte al een aantal jaar de ingebouwde shopfloor control van Ridder iQ voor de aansturing van de productie. Maar steeds vaker botsten zij tegen de grenzen van de mogelijkheden binnen hun ERP systeem aan. Daarom vroegen zij aan TRI-S om een nieuwe interface te bouwen bovenop Ridder iQ. De vraag? Een betere afstemming op de noden van de werkvloer, wel nog steeds met volledige integratie met Ridder iQ.
schedule 13/06/2024
Lees meer arrow_right_alt
Post-its met To do, Doing en Done

Dag van de Projectmanager : Agile Scrum principes in de praktijk

Dag van de Projectmanager: hoe Agile Scrum principes in de praktijk toepassen? Op 17 oktober vieren we de Dag van de Projectmanager. Dé gelegenheid om projectmanagement in de kijker te zetten en om als projectmanager de recentste innovaties in je vakgebied te leren kennen. Tijdens mijn keynote op deze dag neem ik je mee doorheen de Scrum en Agilefilosofie. Kom te weten hoe tools als GIT en Github, Github projects en Copilot jou helpen om deze filosofie in de praktijk toe te passen.
schedule 03/06/2024
Lees meer arrow_right_alt
Schermafdruk van de website van eXcellans.com

TRI-S lanceert eXcellans, dé tool om uit te blinken in productiviteit

Bij TRI-S horen we waar bedrijven tegenaan botsen. Zo heerst er veel frustratie rond de flow van productieprocessen. Informatie zit versnipperd in verschillende pakketten, zoals ERP en CRM. Hierdoor loopt het productieproces helemaal niet vlot. De een weet van de ander niet. Alles gaat trager dan je zou willen en het loopt vaker fout dan je zou willen. Dit zette ons aan het denken. Met resultaat. Want TRI-S lanceert eXcellans, dé tool om uit te blinken in productiviteit.
schedule 14/04/2024
Lees meer arrow_right_alt
Demeter logo

HarvestNow platform voor een rijke hennepoogst

De oogst van hennep optimaliseren met de juiste software. Dat was de opdracht. En zo ontstond het HarvestNow platform. Het doel? Landbouwers helpen bij het bepalen van het beste moment om een specifiek hennepveld te oogsten. Meer hennep van een betere kwaliteit dankzij technologie. Een absolute meerwaarde voor alle partijen, van oogst tot eindproduct.
schedule 12/01/2023
Lees meer arrow_right_alt
Hyler logo

Data van oogstmachines omzetten in klare en duidelijke statistieken

Data zijn het nieuwe goud. Als er tenminste iets met die data gedaan wordt. Je bent niets met gegevens die maar door een enkeling gebruikt worden. Zo dacht ook Hyler erover. Hyler is een Belgische fabrikant van oogstmachines, met als specialisatie machines voor het oogsten van vlas en hennep. Twee natuurlijke vezelgewassen die in het kader van de Green Deal aan populariteit winnen.
schedule 02/01/2022
Lees meer arrow_right_alt
Logo Bekina

Onderhouden van machines beter beheren? Dat doe je met Maintz

Heb je een uitgebreid arsenaal aan machines en rollend materiaal? Allemaal toestellen met een eigen onderhoudsschema? Dan weet je maar al te goed dat het niet makkelijk is om het bos door de bomen te zien. Zo was het ook bij Bekina, een bedrijf uit Kluisbergen gespecialiseerd in rubberproducten. Dat kon beter.
schedule 04/05/2019
Lees meer arrow_right_alt
Logo Chez Leon

Steeds up-to-date overzicht dankzij automatische kassa statistieken

Elk moment de statistieken van jouw kassa raadplegen? Dat kan! Enkele jaren geleden klopte het bekende Brusselse restaurant Chez Leon hiervoor bij TRI-S aan. Hun vragen? Op basis van de kassagegevens automatisch statistieken te zien krijgen over zaken als de omzet of het aantal verkochte schotels.
schedule 01/12/2018
Lees meer arrow_right_alt
Quant-Investing logo

Ontwikkeling van deze krachtige aandelen screener

TRI-S ontwikkelde in opdracht van Serendipity Ventures UG een revolutionaire tool voor elke serieuze belegger. De ontwikkeling van deze krachtige aandelen screener laat toe om slimmer te investeren. Filter en analyseer met gemak uit een indrukwekkende lijst van meer dan 20.000 aandelen.
schedule 05/08/2018
Lees meer arrow_right_alt
Schermafdruk van de website van wettelijke-publicaties.be

Wettelijke-publicaties.be beschermt jouw bedrijf tegen fraude

In het hedendaagse digitale tijdperk is het helaas een al te bekend scenario: bedrijven die worden belaagd door fraudeurs. Een van de meest verontrustende vormen van oplichting betreft fraudeurs die zich in het Belgisch Staatblad benoemen tot bestuurder van een onderneming. Dit kan leiden tot verwoestende financiële en juridische gevolgen voor nietsvermoedende bedrijven.
schedule 01/09/2015
Lees meer arrow_right_alt