Ontwikkeling van een aandelen screener

zondag 5 augustus 2018
Logo quant-investing Logo quant-investing
Stock screener list view (mobile) Stock screener list view (mobile)
Stock screener company detail Stock screener company detail

TRI-S ontwikkelde een nieuwe aandelen screener voor Serendipity Ventures UG. Deze screener laat om toe om meer dan 20.000 aandelen te filteren op meerdere facetten, om te bepalen in dewelke u wenst in te investeren. De factoren waarop gefilterd wordt, kunnen gebaseerd zijn op pure rentabiliteit alsook op andere persoonlijke voorkeuren (zoals de sector of het land, bijvoorbeeld).
Voor elk aandeel is er ook een detailfiche beschikbaar met meer diepgaande informatie en grafieken.

In de hoofdlijst van de screener is het mogelijk om filters en watchlists op te bouwen en te bewaren, en specifiek op één aandeel te zoeken. In lijst zelf kunnen kolommen verplaatst worden, kolommen verborgen of getoond worden alsook rijen gegroepeerd, gesorteerd en gefilterd worden. De gebruiker kan de opmaak van de lijst bewaren om die nadien weer toe te passen. De gebruiker kan op die manier een bibliotheek van filters en lijstopmaken opbouwen.

Serendipity Ventures UG is een vennootschap die in Duitsland gebaseerd is. Bezoek hun website voor meer informatie.

De screener werd aan de front-end met Angular ontwikkeld en spreekt tegen .NET C# server-side code. De screener is responsief waardoor hij bruikbaar is op verschillende soorten toestellen (tablets en PC's).