Agape neemt TRI-S toepassing in gebruik voor koppeling transportband met ERP toepassing

dinsdag 12 maart 2019
Logo Agape Brussel Logo Agape Brussel

Voor Agape Brussel, een onderneming die koelverse maaltijden voor scholen en kinderdagverblijven bereid en aanlevert, werd door Omnitek een transportband gebouwd voor de uitlevering van de producten. Agape levert elke dag maaltijden voor meer dan 20.000 kinderen waardoor de uitlevering geautomatiseerd werd.

TRI-S bouwde een toepassing met touch-interface die de leveringen gaat ophalen in het ERP systeem dat Firmware op maat bouwde voor Agape, en die communiceert met de PLC van de transportband. Wanneer een product over de transportband gaat, wordt de barcode ervan gelezen en gaat de PLC aan de toepassing vragen in welk station dit uitgeworpen moet worden (of indien de barcode ongeldig is, wordt dit ook teruggegeven). De TRI-S app gaat de levering over de 10 stations dusdanig verdelen dat optimaal gebruik wordt gemaakt van de stations.

Visueel heeft de gebruiker een touch-screen met daarop de gekozen route die uitgeleverd wordt en kan aangeven of er producten vervangen werden, manueel gepicked werden of later uitgeleverd zullen worden.

Daarnaast laat de toepassing ook toe om producten met een handscanner te scannen, alsook om een routepicking voor te bereiden. Bij de voorbereiding van een route kan een team de producten reeds uit de frigo's halen en klaarleggen, terwijl een tweede team een andere route over de transportband kan uitleveren.

Voor deze toepassing werd gebruik gemaakt van .NET aan serverzijde en Angular in de browser.