Wat is de aanpak van TRI-S voor IT projecten ?

Bij TRI-S zijn we gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen van software, met een sterke focus op .NET en Angular. Wat onze aanpak echt onderscheidt, is het gebruik van ons geavanceerde raamwerk. Dit raamwerk stelt ons in staat om snel aan de slag te gaan met het bouwen van de gewenste functionaliteiten, zonder kostbare tijd te verspillen aan het schrijven van overbodige ondersteunende code.

Een belangrijk kenmerk van onze benadering is onze focus op webtechnologieën. Dit betekent dat onze softwaretoepassingen kunnen worden gebruikt op verschillende apparaten, zoals pc's, tablets, en meer, en op diverse besturingssystemen, waaronder Windows, Android en iOS. Met TRI-S ben je verzekerd van flexibiliteit en toegankelijkheid.

Hoewel we ons vooral richten op administratieve en financiële software, hebben we ook uitgebreide ervaring in andere sectoren, zoals energie en productie. We begrijpen dat elke sector unieke uitdagingen en vereisten heeft, en we passen onze expertise aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. 

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Toch verduidelijken we graag nog even onze manier van werken:

 

Reden

Waarom maatsoftware?
Wat is onze visie hierover?
Hoe kiezen?

Praktisch

Welke stappen worden er doorlopen?
Moet er eerst een analyse opgemaakt worden?
Krijg je de broncode achteraf?

Raamwerk

Wat is een software raamwerk ?
Wat zijn de voordelen voor jou?

Technologie

Welke programmeertalen worden gebruikt?
Gaat de toepassing op alle platformen draaien?
Wat voor soort projecten doet TRI-S (niet)?

 

Nieuwsgierig naar onze aanpak en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen ?
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen transformeren met onze expertise in IT-development.