Ontmoet Xavier Spileers

TRI-S is opgericht door Xavier Spileers, een ervaren IT-developer met een passie voor het leveren van software services en oplossingen op maat voor bedrijven die zelf geen interne IT-afdeling hebben. Met een uitgebreide achtergrond in IT-development heeft Xavier zich gespecialiseerd in drie belangrijke domeinen: "admin & finance", industrie en het naadloos integreren van ERP-pakketten.

Onze missie

Logo TRI-S

Bij TRI-S hebben we een duidelijke missie: het leveren van krachtige IT-oplossingen die bedrijven in staat stellen hun potentieel volledig te benutten.

We weten dat niet alle bedrijven dezelfde IT-behoeften hebben en daarom geloven we in maatwerk.

Ons doel is om de unieke uitdagingen van elk bedrijf te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij hun behoeften.

Onze expertise

Onze aanpak

Bij TRI-S geloven we in een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om onze klanten grondig te leren kennen en te begrijpen wat hun specifieke doelen en uitdagingen zijn. Op basis van deze inzichten ontwerpen we op maat gemaakte IT-oplossingen die een echte meerwaarde bieden.

Wij staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen bij elke stap van het proces - van analyse en ontwerp tot implementatie en ondersteuning. We streven naar 100% klanttevredenheid en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen voldoen aan hun verwachtingen en behoeften.

Kies voor TRI-S als jouw betrouwbare partner voor maatwerk IT-oplossingen. Samen kunnen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen door middel van innovatieve en gepersonaliseerde IT-services.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen transformeren met onze expertise in IT-development.